Firmaet

"Vi" er firmaet og dets ene mand.
     I 1999 startede firmaet mhp. freelance FileMaker Pro programmering. Efter kort tid specialiserede vi os med et redaktionelt system indenfor en niché: Telefonbøger og vejvisere. Denne branche-løsning er udviklet i FileMaker Pro.
     I 2012 er strategien lagt om og er nu bredere med tre forretnings-områder: Tekstforfatning, freelance FileMaker Pro programmering m.v. samt fortsat telefonbøger og vejvisere. Derudover er vi åbne overfor dine forslag, uanset om du søger en leverandør eller en medarbejder.
     Værdier: Uanset opgaven har vi fokus på brugeren/læseren og har stor respekt for kvalitet, detaljer og deadlines.
     Priser: Fornuftige. Kontakt os for tilbud.

Manden

Ove Risum Aslaug er datalog fra Aarhus Universitet, 1995. I fire år i IT-firmaet SAXoTECH (Aalborg) med vidt forskellige opgaver, primært som IT-underviser.
     Fra 1999 selvstændig. 2005 iværksætter-uddannelse fra Nordjyllands Erhvervsakademi (halvt år). 2006 PLATO: "Profitabel Vækst og Kompetanceudvikling" ved ErhvervsCenter Nordjylland.
     Statskundskab på Aarhus Universitet (to-årig grundudd. 1991). Debatør på twitter.
     Journalistik har været den store interesse siden gymnasietiden. Senere har Ove altid været involveret i et eller andet. Oversergent og (1991-2005) informationsmedarb. hos Forsvaret. Siden 2002 udgiver af netavisen artilleriet.dk.

Anbefalinger

"Vi har været meget tilfredse med Oves indsats, engagement og ærlighed. Jeg kan derfor give Ove mine bedste anbefalinger med på vejen og står, om nødvendigt, til rådighed for eventuelle spørgsmål...."
     2012: Mikkel Bay, adm. dir., MySupport.dk"Ove har også en sjælden evne til at se en sag fra alle sider: Forretningsmæssigt, brugermæssigt og ledelsesmæssigt. [...]
     Jeg har oplevet Ove som en ihærdig medarbejder, der både omhyggeligt og pligtopfyldende udfyldte alle de opgaver, vi aftalte, og som samtidig selv var god til at tage initiativ på områder, hvor han kunne se, at vi kunne gøre tingene bedre. [...]
     Jeg kan bestemt give Ove mine bedste anbefalinger."
     2000. Torben Hoelgaard, servicechef hos SAXoTECH A/S. (I dag: Direktør/stifter Software-Pro.)"Oversergenten er en loyal og samvittighedsfuld medarbejder, hvis tjeneste regimentet har været særdeles tilfreds med."
     1996. Nørrejyske Artilleriregiment