Teknisk redaktør

Hvad kan jeres software?
Og ved kunderne godt det?

En detaljeret formidling er guld værd. Så hav også fokus på de mange små og store tekster, der uundgåeligt er.
     Fordele: Det kan give jer et løft i salget, bedre produkter og mere effektiv kontakt med kunder og omverdenen. Og sikre, at dette vigtige arbejde faktisk bliver gjort.
     Opgaver kan være: Informationsmedarbejder, korrektur, friske øjne på gammel tekst, oversættelse til dansk, pjecer, produktark, presse-meddelelser, nyhedsbreve, standardbreve, skærmtekster, undervisningsmateriale, web-redaktør eller web-skribent. Benyt en teknisk redaktør, læs mere.

Database

Mange data? Så saml dem i en database
Vi har specialiseret os i FileMaker Pro relationelle databaser, der har en høj grad af funktionalitet og brugervenlighed. Arbejd sammen og få adgang fra din PC, Mac, iPhone eller iPad.
     Vi tilbyder freelance programmering på jeres nuværende løsning eller at skræddersy en ny løsning til jer. Vi udvikler også gerne en brancheløsning.
     Vi har bl.a. udviklet en brancheløsning til redigering af telefonbøger og vejvisere, skræddersyet en CMR-løsning (kundedatabase til bl.a. sælgere, supportere og udviklere) og en specialløsning til en net-avis (CMS).


Lokale vejvisere

14 års erfaring
Vi har redigeret registre i telefonbøger og vejvisere siden 2000. Faktisk har vi en fleksibel brancheløsning, der sikkert også kan dække jeres behov for opdaterede navne-, gade- og telefonregistre. Samt en salgsdel (fagregister) og udtræk til hhv. trykte og digitale formål.
     Har I brug for selv at redigere eller at vi gør det? Vi har både erfaringen og løsningen. Kontakt os.